nu vrea sa mai posteze nimeni ?

Nu vrea sa mai posteze nimeni ?
Si cati viteji s-au aratat la inceput ... :))

10 comentarii:

Rontziki spunea...

După câte bag de seamă, nici la comentarii nu se înghesuie nimeni...Personal, invoc lipsa timpului, din cauza căreia nici pe blogul meu nu apuc să scriu, şi cred că ăsta e motivul pentru care majoritatea autorilor de pe blogul ăsta au devenit mai puţini activi...
Totuşi, blogul e un hobby, ceva ce faci de plăcere, când simţi şi ai chef de asta...aşa că, probabil, când va exista timp şi chef, se va anima atmosfera :)
Cred că oricum, nu mai repede de venirea primăverii şi a soarelui, care să mai risipească atmosfera apatică şi obosită de final de iarnă prea lungă :)

pheideas spunea...

@rontz, si o floare tot cu placere o cresti, si mai trebuie s-o uzi din cand in cand. :))

Rontziki spunea...

:))) Exact, floare o creşti cu plăcere, dar implică şi un oareşce "trebuie", ceea ce nu aplic şi blogului :) O floare este şi o responsabilitate, blogul este...pentru fiecare altceva, în funcţie de priorităţile din viaţa fiecăruia...pentru mine, e doar o plăcere :)

pheideas spunea...

@rintz, iti face placere sa citesti cate un articol interesant ? Banuiesc ca da, altfel nu ai intra pe blog, si nu ai scrie.
Si mie mi-ar placea sa ma duc in varful dealului si sa mananc un mar. Dar oare e corect sa nu ma intereseza soarta marului ? Adica cand e de luat, e bun, cand e de dat, nu ma intereseaza ?!

pheideas spunea...

Pardon, am alte prioritati ? :))

Rontziki spunea...

Cititul şi scrisul sunt două chestiuni cam distincte, zic eu, şi Slavă Domnului că e aşa...dacă toţi cei cărora ce place să citească s-ar apuca şi de scris, nu vreau să mă gândesc ce-ar însemna literatura :)))

Ca să citeşti articole interesante, nu e musai să ai blog...Părerea mea e că teoria cu datul şi cu luatul nu se aplică deloc aici. Dacă scrii pe blog, nu înseamnă că dai, iar cei care scriu nu cred că au percepţia că ceilalţi au "luat" ceva şi urmează să şi "dea"...

Şi da, se mai întâmplă ca, în puţinul timp liber, să mai am şi alte priorităţi...Crezi că nu mai există viaţă şi în afara blogului? Mai sunt o mulţime de preocupări, pe lângă blog şi, spre exemplu, prefer să citesc mai mult decât scriu, ceea ce recomand oricui...şi btw, eu nu mă consider aşa o dătătoare de perle...

pheideas spunea...

@rontz, hahaha ! Pai daca n-ar fi unii care sa scrie, tu ce-ai mai citi ? Nu-i bai, cand ti-o veni vremea, o sa scrii si tu. Adica o sa "dai" si tu celorlalti. Toate la timpul lor. :) N-am treaba cu prioritatile tale, ci asa, ... din cand in cand, sa mai torni o tar' de scris, sa nu te uite people. Daca vrei, desigur ! Daca nu vrei, iar nu-i bai. Cu scrisul tau sau fara, tot aia e. :)) Ca sa-ti intaresc spusele.:))

fly2sky spunea...

:) un duel asa de incalzire, frumos! Astept sa planteze careva o floare si sa pun si eu cativa stropi de apa. La mine momentan nu sunt flori, criza asta e de vina bat-o ghinionul s-o bata, s-a extins peste tot, criza de timp, criza de idei, criza de "fiara", doar crize de nervi si paranoia mai lipseste si e tot tacamul. Dar suntem optimisti, vor trece toate :) si ne vom duela ca pe vremuri :))

fly2sky spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Liliana spunea...

Dragilor, intr-adevar timpul este de vina si alte prioritati pe care fiecare le avem in viata de toate zilele si recunosc si eu ca si Rontz, cand am un pic de timp liber prefer sa citesc carti decat sa scriu. Momentan timpul imi e dusman , dar poate unele idei frumoase se vor materializa din nou sub forma unor postari...Ar fi interesant chiar sa spunem ceva despre ideea de timp si cum este el pentru fiecare in parte. Daca voi avea TIMP promit sa lansez eu ceva idei cu voia d-voastra...:)